WARMTEPOMPEN

 

De warmtepomp: een duurzaam alternatief. Uw woning duurzaam verwarmen met een minimaal energieverbruik.

Omdat een warmtepomp natuurlijke energie gebruikt om warmte te onttrekken, is het de ideale oplossing voor het verwarmen van woningen. Een verwarmingssysteem aangedreven met een warmtepomp levert optimale warmte en comfort het hele jaar door. Bovendien helpt een warmtepomp uw energierekening en uw CO2-emissie verminderen.

Een warmtepomp kan meer dan enkel een efficiënte verwarming van uw woning leveren. Het is een totaaloplossing voor verwarming én warm water. Bovendien kan het warmtepompsysteem worden aangesloten op zonnepanelen.  De huidige warmtepompen vormen een ideale combinatie met laag-temperatuur-verwarmingssystemen, zoals vloerverwarming en laagtemperatuur-radiatoren.

Ook voor renovatie met bestaande radiatoren bestaan geschikte oplossingen zoals de hybride warmtepomp. Je koppelt hem aan je cv-ketel. De warmtepomp zorgt voor een groot deel van de warmte in huis. De cv-ketel springt bij als het buiten heel koud is en zorgt voor het warme water in de badkamer en keuken. Je kunt de warmtepomp aansluiten op je huidige cv-ketel of op een nieuwe ketel.

Domotechnics is gespecialiseerd in het installeren van warmtepompen van het merk Vaillant. Omdat elke woning, elke verbouwing, elk nieuwbouwproject anders is, bekijken wij met kennis van zaken uw (ver)bouwproject en adviseren graag welke warmtepomp het beste past bij uw woning.