AIRCO

Airconditioning draait rond klimaatbeheersing op een nauwkeurige, gezonde en comfortabele manier. Met airco kunt u altijd en overal het klimaat realiseren waarin u zich het prettigst voelt. Moderne aircosystemen leveren schone, gezonde en gekoelde lucht. Ook wordt de lucht ontvochtigd en wordt schimmelvorming voorkomen. Dit alles zonder tocht en zonder lawaai. Een airconditioningsysteem regelt de temperatuur, de luchtbeweging en de ontvochtiging.

Mono split systemen bestaan uit één binnenunit en één buitenunit. Dit systeem is voorzien om één enkele ruimte te koelen of te verwarmen. Het is een betaalbare en efficiënte oplossing voor het regelen van de temperatuur in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoorruimte. 

De multi split systemen zijn kostenefficiënt en flexibel. Deze systemen bestaan uit één buitenunit en meerdere binnenunits om zo dus ook de temperatuur in verschillende ruimtes te regelen. Ze zijn speciaal ontworpen voor verschillende klimaatzones en dus perfect voor het afzonderlijk koelen of verwarmen van meerdere ruimtes of grote ruimtes. 

         

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze