ONS PRIVACYBELEID

In dit Privacybeleid informeert Domotechnics u over het gebruik van uw persoonlijke gegevens na uw bezoek aan onze website. Privacybeleid is bedoeld om u inzicht te geven in de gegevens die we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en wat we hiermee doen.

 

Over ons

U bevindt zich op de website van

Domotechnics – Verbiest Brecht  bvba.

 

Telefoonnummer: 0498/04.20.57

info@domotechnics.be

http://www.domotechnics.be

Ondernemingsnummer: 0692.678.879

RPR: Leuven

 

Doeleinden

Wij verzamelen en analyseren de gegevens over uw bezoek aan deze website om de site te verbeteren en aan uw gebruikswensen aan te passen. Hierbij verzamelen wij geen persoonlijke gegevens zoals naam, bedrijf, adres, telefoonnummer, e-mailadres, tenzij u ons deze informatie vrijwillig aanlevert (bijvoorbeeld bij het invullen van ons contactformulier). Wanneer u ons persoonlijke informatie aanreikt, gebruiken wij deze enkel om met u in contact te komen inzake vragen en inlichtingen.

 

Heeft u vragen over ons privacybeleid? Stuur dan een e-mail info@domotechnics.be. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Wij zijn  u graag van dienst.

 

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.